SZERELMES SMS ÜZENETEK / PAJZÁN

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Jó lenne, hallani, hangod, érezni, ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen! Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka után!

2. Itt fekszem meztelen az ágyamon és fázom. Rajtad kívül senkire sem vágyom. Elképzelem érintésed testemen, miközben forró csókjaidat és gyengédséged élvezem!

3. Hidd el te vagy minden álmom, minden éjjel testedre vágyom, ne szólj semmit fogd meg a kezem, és add meg magad: Szeretkezz velem!

4. Hidd el minden este testedre vágyom! Csukd be a szemed, fogd meg a kezem, szeretkezz velem.

5. Hajnalodik, ragyog a, harmat a fűszálon, bőröd bőrömhöz ér, S ez nem álom. Ölelj még, ne engedj el, szívem együtt dobban szíveddel.

6. Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog. Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek. Álmomban én homok lettem és a tenger vízében rád leltem.

7. Te vagy az álmom, minden éjjel a testedre vágyom. Ne szólj semmit, fogd meg a kezem. Add meg magad, szeretkezz velem!

8. Este szeretnék veled szeretkezni, ha késnék kezd el nélkülem!

9. Ezek a csókok nem társulhatnának egy vad szeretkezésbe, mely egymás örömeit kielégítve titkon a csúcsra röpítenek?

10. Ezt az SMS-t, ha kitörlöd szeretsz, ha megtartod kívánsz, ha nem érdekel istenítesz, ha válaszolsz, szeretkezni akarsz velem! Na, hogy döntesz?

11. Gondolkodtam azon, hogy mi legyen köztünk és arra a döntésre jutottam, hogy SEMMI... se ruha, se levegő!

12. Gyakorlunk matekot? Téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk!

13. Szerelmem én csak rád tudok gondolni, minden pillanatban, hiányzik az izgató tested, és a hatalmas micsodád.

14. Szeress úgy, ahogy én szeretIek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből!

15. Szeretkezni akarok Önnel! Ha egyet ért kérem mosolyogjon! Köszönjük az együtt működést!

16. SzeretIek szerelmem, szeretIek mindenem, bár Veled lehetnék, s farkadra ülhetnék!

17. Szeretnéd, ha szeretném, amit te szeretnél? Mert én szeretném, ha szeretnéd, amit én szeretnék! Na, akkor csókollak, hová szeretnéd?

18. Szeretnélek végre magam mellett tudni, esténként az ágyban össze-vissza...

19. Szeretném érezni ajkamon ajkadat. Szeretném érezni, hasamon, hasadat! SzeretIek, imádlak az ágyban kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak!

20. Szeretném nyelvemmel érezni nyelvedet, szeretném, ha valóra válna a képzelet. Te légy álmaim vágya, legyen testem tested puha ágya!

21. A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

22. Az öngyilkosság egyetlen elfogadott formája, ha, halálra szeretkezed magad. Úgyhogy, ha eleged van a világból csak szólj és én szívesen segítek.

23. Azért, mert az imádott hölgyed mellbimbója egyre keményebb lesz, még nem biztos, hogy te izgattad fel, lehet, hogy csak fázik.

24. Bárcsak több gyönyörű verset olvastam volna, most sokkal ékesebben és líraibban tudnám elmondani, hogy irgalmatlanul megdugnálak, Te kincs!

25. Életem nem élhetem, ha nemi életem nem Veled élhetem!

26. Én itt vagyok te ott vagy! Én jól vagyok, te, hogy vagy?

27. Melletted lenni minden vágyam, csókolni tested puha forró ágyban! Szerelmes szavakat suttogni füledbe, szeretIek, míg élek kedvesem örökre!

28. Mi a női nem 4 csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.

29. Mikor ezt az SMS-t olvasni kezded, a küldője szívesen megfogná a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?

30. Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög. Mégis arra vár az angyal, hogy elvigye az ördög.

31. Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested, egymásba lassan elvegyülünk, ölbe tett kézzel ül most itt a csönd, nézi, ahogy szeretkezünk.

32. Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, ha lefeküdnénk, mosolyognék én is!

33. Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.

34. Nem az a gyönyör, mi szívedben játszik, hanem mi a kéjben pompázva látszik. És nem az a csók, mi szádat égeti, hanem mi a gyönyört kéjre készteti!

35. Nem talállak a takaróm alatt, ezért elküldöm álmaim a csillagok közé, hátha tiéddel találkoznak., ha akarod, megosztom veled ágyam és lemosom bánatod.

36. Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy szeretIek, Nem tudok mást kérni, csak azt, hogy keress meg, és súgd bágyadt testemnek: ha kellek, szerezz meg!

37. Olaszul Ti Amo, angolul I love U, németül Ich liebe dich, franciául meg majd elmondom, ha kettesben leszünk.

38. Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelő kanóc kell hozzám.

 

©2008-2019. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés