SZERELMES SMS-EK

Sok jónak és igaznak, legyen szíved nyitva, ez a boldogságnak legelső titka. Négy szót jegyezz meg csupán: Egyet szeress, de igazán!

Amikor megláttalak nem kellett más, te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.

Nem életem az életem, ha nem veled élhetem a nemi életem!

Egy napig szeretni unalmas. Egy hétig szeretni hétköznapi. Egy évig szeretni emberi, örökké szeretni Isteni!

Könnyes a szemem, ennyi volt a csoda, de nem tudlak feledni többé soha. Ég Veled! Kár a könnyekért, búcsúzom egy álom véget ért...

Mért fáj a szerelem, mért kell szenvedni érte, majd, ha minden elmúlik megtudod miért sírtam érted!!

Szeretnélek szorosan átölelni, forró csókokkal Téged elhalmozni! Érezni akarom benned a szenvedélyt, s, hogy egy csodálatos éjszakán csak az enyém légy.

Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?

Mikor ezt az SMS-t olvasni kezded, a küldője szívesen megfogná a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?

Azt mondják, hogy szerelembe csak egyszer lehet esni. De ez nem igaz, én minden egyes alkalommal szerelembe esek, amikor rád gondolok.

Ne sírj, ha gyötör a bánat, csak kinevetnek, ha sírni látnak. A Te fájó szíved nem lesz attól könnyebb, és nagyon kevés ember érdemli a könnyet!

Ülök a tóparton és nézem a vizet, várom a pillanatot, amikor újra látlak téged. Tudom, messze vagy, nem lehetsz itt velem, de olyan jó lenne, ha most itt lennél mellettem.

A végtelenhez mérve szinte nem is létezünk, a csillagévek óráin egy perc az életünk. Az élet magában semmit sem ér, ha nincsen barátunk, elvisz a szél.

Leszáll az alkony pihen a táj nem tudok aludni, mert valami fáj. Valami fáj gyötörnek a vágyak annyira szeretnék ott lenni NÁLAD!

Hidegen kelt fel ma a nap, de mosolyoddal felmelegítesz mindent. Hát mosolyogj sokat s legyen szép minden pillanat!

A szerelem olyan dolog amitől az ember súlyosan megsebesülhet... Kérlek, pusztíts el!

Sokszor gondolok rád, és ez fáj nekem, mióta elmentél más lett az életem. Más lett az éj és más a nappal, már csak álmaimban, halmozol édes szavaiddal.

Mióta nem vagy, a levegő megfagy, jöjj vissza hozzám, várok rád... Bocsáss meg kérlek, nagy az én vétkem, nem tudok élni, ha nem vagy velem.

Nem az a gyönyör, mi szívedben játszik, hanem mi a kéjben pompázva látszik. És nem az a csók, mi szádat égeti, hanem mi a gyönyört kéjre készteti!

Várom a napot, mikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöljelek s, füledbe súgjam, mennyire szeretIek.

Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!

Meghal a remény és meghal a lélek, egyszer még sajnálni fogod, mi semmivé lett. Ekkor már késő, meghalt a lélek: SzeretIek Téged amíg csak élek...

Ábránd

Szerelmedért
Feldúlnám eszemet
És annak minden gondolatját,
S képzelmim édes tartományát;
Eltépném lelkemet
Szerelmedért.

Szerelmedért
Fa lennék bérc fején,
Felölteném zöld lombozatját,
Eltűrném villám s vész haragját,
S meghalnék minden év telén
Szerelmedért.

Szerelmedért
Lennék bérc-nyomta kő,
Ott égnék földalatti lánggal,
Kihalhatatlan fájdalommal,
És némán szenvedő,
Szerelmedért.

Szerelmedért
Eltépett lelkemet
Istentől újra visszakérném,
Dicsőbb erénnyel ékesítném
S örömmel nyújtanám neked
Szerelmedért!

Vörösmarty Mihály

A szerelemtől szabad leszel. A szabadságtól boldog, és, ha boldog vagy Tiéd a világ!

Ugye tudod, amit tudnod kell? Amit naponta többször mondok el, de nemcsak mondom, úgy is érzek. Nagyon SzeretIek téged!

Nehéz az élet, sok a bú, a bánat, örömünk alig van, de örüljünk a mának! Szívemben a remény izzik, parázslik! Tán gondolsz rám, várok Rád: Most és mindhalálig!

Egy gyengéd ölelés, egy édes csók, én így kívánok neked boldog Valentin napot!

Aki e levelet írja most neked az nem szeret mást csak téged. Annak mindig te vagy az eszébe. Annak te vagy az élet szépsége. Nem várok tőled hosszú levelet, elég két szó: Igazán SzeretIek!

Van 10 másodperced, hogy visszaírj, különben tartozol 1 szeretkezéssel! Ebből már 7 letelt, és most még 3 ... már TARTOZOL!

 

©2008-2019. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés